Joyetech eGo ONE TFTA 2300 mAh

74.99лв.

Производител: Joyetech

Модел: eGo ONE TFTA 2300 mAh

Изберете цвят *

Количество

- +
Добави в количка

Описание

Електронна цигара Joyetech eGo ONE TFTA е компактна, с 2 мл резервоар, мощна батерия 2300 mAh, възможност за работа в два режима – директен режим (Direct output) и режим на постоянно напрежение (Constant voltage output). Системата на резервоара TFTA позволява лесно пълнене на течност и регулиране на въздуха посредством горната част, а новата изпарителна глава ProCL (съвместима и с другите устройства от серията eGo ONE) ще Ви осигури страхотен вкус! 

eGo ONE TFTA

Комплeктът съдържа:

1 х eGo ONE TFTA батерия 2300mAh
2 х изпарителни глави ProCL 0.6ohm

1 х eGo ONE Резервоар /вкл. горна част/
1 х eGo ONE мундщук
1 x USB кабел за зареждане 
1 x Ръководство и гаранционна карта

 eGo ONE TFTA

Параметри:
Размери: Диаметър: 22 мм, Дължина: 120.5 мм
Тегло: 117 гр
Капацитет на батерия: 2300 mAh
Капацитет на резервоар: 2.0 мл 

 eGo ONE TFTA

Изпарителна глава:

Новата изпарителна глава на Joyetech - ProCL 0.6 ома - е създадена специално за дишане с дробовете (MTL - Mouth to lung) и е съвместима с устройствата от цялата серия eGo ONE.

ВАЖНО: Моля не мийте изпарителната глава с вода, може да я почистите с памук, напоен със спирт или алкохол, или с чиста суха кърпа!

 

Пълнене на течност: 
Развийте  горната капачка, след което напълнете директно в двете странични дупки на резервоара. 

ВАЖНО: Не пълнете прекалено много, за да избегнете препълване на резервоара! Преди първото зареждане на изпарителя, капнете няколко капки течност директно на самата изпарителна глава, за да предотвратите изгаряне на фитила в случай на недостатъчно овлажняване.

eGo ONE TFTA

 

Смяна на режимите:

Изключете електронна цигара eGo ONE TFTA като натиснете 5 пъти бързо оперативния бутон, а след това с продължително задържане можете да сменяте между двата режима - Direct output (бяла светлина) и Constant voltage output (оранжева светлина). С освобождаване на оперативния бутон избирате текущия режим. 

 

 

Зареждане:

За да заредите eGo ONE, свържете го с USB кабел, като използвате преходник за 220V или свържете директно с компютър. Слес като електронната цигара е заредена напълно, светлината на оперативния бутон ще изгасне. 

 

Коментари и ревюта