Joyetech CUBOID Mini 80W 2400mAh

89.99лв.

Производител: Joyetech

Модел: CUBOID Mini

Изберете цвят *

Количество

- +
Добави в количка

Описание

Cuboid Mini е умалена версия на Cuboid, по-тънък и симпатичен на външен вид. Той се използва с променлива система за температурен контрол (TC) като режим Temp-SS316, както и персонализирания режим TCR. Големият 0.96-инчов OLED дисплей, вградената батерия и различните цветове правят Cuboid Mini практичен и атрактивен, а обновяемият фърмуеър позволява винаги да сте в крак с времето!

 

Комплектът съдържа:

1*Cuboid Mini

1*Cuboid Mini Атомайзер

1*Изпарителна глава NotchCoilTM 0.25ома DL

1*Изпарителна глава BF SS316-0.5ома

1*Изпарителна глава BF Clapton-1.5ома

1*Изпарителна глава BF RBA M&L. (Vertical)

2*Мундщук 1*USB Кабел

1*Ръководство и гаранционна карта

 

Параметри:

Размери: 35.30 мм х 22.30 мм х 124.50 мм

Изходящи режими: VW / VT (Ti, Ni, SS316) Bypass, TCR

Изходяща мощност: 1 - 80W

Капацитет на батерия: 2400mAh

Диапазон на съпротивление:

0.05 - 1.5Ω за VT режим

0.1 - 3.5Ω за VW / Bypass режим

Диапазон на температура: 100 - 315℃ / 200-600℉

 

Нова изпарителна глава - Notch Coil 0.25 ома DL

 

 

Съвместими изпарителни глави - всички глави от серията BF на Joyetech

 

Начин на употреба:

1. Включване/изключване: Натиснете оперативния бутон 5 пъти в бърза последователност, дисплеят ще бъде включен, тогава устройството е готово за ползване. По същия начин устройството ще бъде изключено - с 5-кратно бързо натискане на бутона.

2. Е-Пушене: Задръжте оперативния бутон и вдишайте през мундщука, след което го пуснете и издишайте. Важно: Моля преди употреба коригирайте мощността до определените граници в зависимост от Вашия атомайзер!

3. Функция Stealth: Когато устройството е включено, задръжте едновременно оперативния бутон и левия бутон за регулиране – така ще прехвърлите между функциите Stealth On и Stealth Off. В режим Stealth On може да пушите с изключен OLED дисплей, но за да видите настройките, може да ги покажете бързо с натискане на оперативния бутон.

4. Функция Key Lock: Когато устройството е включено, задръжте едновременно двата бутона за регулиране - така ще прехвърлите между функциите Adjustment Lock и Adjustment Unlock. Когато заключването е активирано, бутоните за регулиране няма да функционират, за да предпазят от случайни промени.

5. Ротация на дисплея: Когато устройството е изключено, натиснете едновременно двата бутона за регулиране и дисплеят ще се завърти на 180 градуса.

               

 

Зареждане и обновяване:

Микро USB входът се намира в горната лява страна на устройството. За да заредите или обновите своето устройство, свържете го с USB кабел, като използвате преходник за 220V или свържете директно с компютър. По време на зареждане на дисплеят ще бъде показана малка батерия, а след като устройството бъде заредено, тя ще изчезне.

 

 

Гаранция: 3 месеца

ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

 

Пазете комплекта далеч от деца!

Забранено за лица под 18 години!

Коментари и ревюта